Wilfred Genee zowel bij Veronica tv als radio

30 oktober 2018 By André

Wilfred Genee zowel bij Veronica tv als radio

Er zijn geruchten en roddels in het Hilversumse. Het gerucht dat Wilfred Genee na de overstap naar Talpa televisiezender Veronica ook bij de radiozender zijn opwachting zou maken, is inmiddels bevestigd.

In de ochtendshow van Giel Beelen bij het slecht beluisterde Radio Veronica, gaf Johan Derksen toe aan het gezeur van de DJ en bevestigde dat Genee een middagprogramma krijgt bij de zender. Dezelfde Giel Beelen die de radiozender naar betere luistercijfers moest brengen, maar daarin tot nog toe niet geslaagd is, moest in de eigen show vernemen dat met een Genee opnieuw een poging wordt gewaagd om Radio Veronica uit het slob te trekken. Het is wel slecht nieuws voor Niek van der Bruggen die op dit moment het tijdvak vult. Het is niet bekend wat er met hem gebeurt.

Momenteel is Wilfred Genee elke vrijdagmiddag bij BNR te horen met een programma over de media. Dat zal hij moeten opgeven voor de klus bij Veronica.

 
Archief