Horror on demand: Fear Unlimited

30 oktober 2018 By André

Horror on demand: Fear Unlimited

Een streaming platform met alleen maar horror- en thrillercontent, zowel in serie vorm als film. Fear Unlimited moet de plek worden voor de vele fans van het genre. De streamingdienst is een samenwerking van Just Media Group, Source 1 Media en Première TV Distribution.

De samenwerkende partijen beschikken over een videotheek van honderden ‘enge films’ die voor het grootste deel niet op andere streamingdiensten zijn te vinden. Onder meer titels als I Am Not A Serial Killer, Southbound, Wyrmwood, The Hallow, Let the Right One In en What The Waters Left Behind.

Fear Unlimited is een abonnementsdienst en is vanaf 30 december 2018 voor 7,99 euro per maand beschikbaar in de gehele Benelux. Ook wordt Fear Unlimited een hub voor makers en kijkers van horror uit Nederland en België en zal er een aanbod aan korte films te zien zijn.

Enthousiastelingen van het eerste uur kunnen al tijdens de pre-release maand (vanaf 30 november) gebruik maken van een introductie-aanbod van 6,66 euro per maand (gedurende de eerste zes maanden).

Maar Fear Unlimited is niet de enige op de markt van horror VOD: Horrify! Dat nieuws kan je hier ook lezen.
Archief