Zware tijden voor Vintage TV

13 augustus 2018 By André

Zware tijden voor Vintage TV

Ook al is de retrozender Vintage TV niet meer in de zenderlijsten van Freeview en Freesat te vinden, zegt het kanaal dat het verlies van service op andere platforms tijdelijk is.

Vintage TV is vandaag van meer tv-schermen verdwenen, en de service is nu ook verwijderd uit het aanbod bij Sky en Virgin Media. In een verklaring die is uitgegeven aan kijkers op sociale media, zegt het kanaal dat de tijdelijke verwijdering uit Sky en Virgin Media deel uitmaakt van de plannen om het kanaal toegankelijk te maken voor ‘zoveel mogelijk kijkers’.

Tot op vandaag was het kanaal bij Sky op 367 en bij Virgin op 343 te zien.

Vorige week trok het kanaal zijn Freeview-signaal uit de ether en begon met het melden om een ​​online stream van het kanaal uit te proberen via een nieuw deel van hun website . Eerder dit jaar vertrok de zender bij Freesat en gaf Vintage TV de schuld aan de nieuwe transportkosten, maar Freesat ontkende vervolgens een dergelijke aanpassing.

Op dit moment is de satellietaanvoer van het kanaal ingesteld op kleurenbalken. Dit betekent dat Freesat-gebruikers die handmatig op het kanaal zijn afgestemd nadat ze uit de elektronische programmagids van Freesat zijn verwijderd, het kanaal ook niet langer kunnen ontvangen.
Archief