Capital FM breidt zendgebied verder uit

13 augustus 2018 By André

Capital FM breidt zendgebied verder uit

Global’s Capital-merk komt naar Brighton na de acquisitie van het lokale radiostation Juice 107.2 eerder dit jaar via de radio. Capital Brighton gaat live op 3 september via de 107.2 FM-frequentie van Juice, met gloednieuwe ontbijt- en drive-timeshows naast andere programma’s die via het hoofdkwartier in Londen worden uitgezonden.

Global heeft natuurlijk veel van zijn lokale FM-zenders onder de Capital-naam in 2011 omgedoopt tot dit merk. Sindsdien is het Capital-netwerk verder uitgebreid door acquisitie, waaronder het station in Liverpool dat ook wordt uitgezonden onder de naam Juice . De acquisitie van het voorheen onafhankelijke Juice Brighton werd al in januari van dit jaar aangekondigd.

In het Verenigd Koninkrijk is Capital het nummer 1 pop radiostation, en bereikt elke week meer dan 8,3 miljoen mensen.
Archief