Barry Atsma mag Ziggo XL uit dal halen

3 augustus 2018 By André

Barry Atsma mag Ziggo XL uit dal halen

Barry Atsma gaat de rol spelen van Peter van Syoc in de thriller The Rook. Atsma wordt onderdeel van de cast die bestaat uit grote sterren als Emma Greenwell (Shameless / True Blood), Joely Richardson (Nip / Tuck) en Olivia Munn (The Newsroom). De blockbuster-tv-serie wordt exclusief voor Liberty Global ontwikkeld in samenwerking met entertainmentgigant Lionsgate voor Starz in de US. De serie zal in Nederland exclusief bij Ziggo Movies & Series (XL) te zien zijn. Ziggo XL is al tijden niet meer in trek, sinds afleveringen van Game of Thrones op zich laten wachten. Ook de afwezigheid van een goede Chromecast werking en het ontbreken van Android TV helpen daar niet bij.

The Rook gaat over Myfanwy Thomas, een vrouw die wakker wordt in Londen omringt door een groot aantal lijken. Zonder te weten wie ze is en zonder te weten hoe ze hier terecht is gekomen. Ze ontdekt dat ze een hoge ambtenaar is bij de Checquy, de geheime dienst van Groot-Brittannië voor mensen die paranormaal begaafd zijn. In een gevaarlijke zoektocht naar haar eigen identiteit komt ze erachter dat haar geheugen is gewist en dat zij het doelwit is. Wie heeft het op haar voorzien binnen de geheime dienst?

Atsma speelt de rol van Peter van Syoc, de charmante maar psychotische sleutelfiguur van een misdaadsyndicaat dat bekend staat als The Lugat.
Richardson speelt Lady Farrier, de mentor en bondgenoot van Myfanwy die hoofd is van de Checquy, de geheime inlichtingendienst. Munn speelt de rol van Monica Reed, een Amerikaanse inlichtingenofficier met subtiele bovennatuurlijke krachten die crasht in het Checquy-onderzoek naar de dood van haar vroegere geliefde.
Archief