Film1 test het ondemand water met zomers aanbod

3 augustus 2018 By André

Film1 test het ondemand water met zomers aanbod

In augustus zie je bij Film1 topfilms zoals Loving Vincent, Gek van Geluk, Jigsaw, American Assassin, Downsizing en The Glass Castle. Gek van Geluk is de enige Nederlandse film die deze maand in het augustus zonnetje wordt gezet.

Songwriter Lena schrijft doorgaans liefdesliedjes voor zangeres en bestie Valerie, maar sinds haar liefdesleven is opgedroogd komt er weinig meer op papier. Valerie besluit een acteur in te huren om Lena te verleiden en verrek, prompt brengen de vlinders de inspiratie weer op gang.

Deze komisch romantisch film is er weer eentje uit de stal van Johan Nijenhuis. In de hoofdrollen schitteren Plien van Bennekom, Carly Wij en Matteo van der Grijn.

Misschien ten overvloede: Je hoeft nu geen tv abonnement meer te hebben om abonnee bij Film1 te worden.
Archief