Joyne Vlaanderen actief zonder klanten

3 augustus 2018 By André

Joyne Vlaanderen actief zonder klanten

Dat satellietprovider Joyne moeite heeft met plannen, wisten we nog van de introductie van het Nederlandse pakket. Maar wie denkt dat Joyne daarvan geleerd zou hebben, komt teleurgesteld uit.

Inmiddels is het augustus, zoemt een transponder met Vlaamse zenders, codering actief en niemand kan kijken. Potentiële kijkers komen niet verder op de website dan een invulschermpje voor eventuele belangstelling. Een promotie, plan de campagne is niet te ontdekken. En wie denkt dat Joyne  zenders FTA laat om aandacht te trekken om abonnementen in de nabije toekomst te verkopen, heeft het mis. Voorlopig kunnen we stellen dat het Vlaamse Joyne net zo’n mislukte introductie heeft gekregen als de Nederlandse vorig jaar.
Archief