Piksel in bed met RTL

3 augustus 2018 By André

Piksel in bed met RTL

Als onderdeel van een meerfaseproject werkt Piksel samen met RTL Nederland aan de ontwikkeling van een nieuwe omgeving die alle lineaire en on-demand weergaves op één plaats samenbrengt.

De service maakt gebruik van producten uit het Piksel Palette, een set mediadiensten die is gebouwd op een cloud-native architectuur: Digital Showcase, een pakket OTT-back-officeservices en Piksel’s vlaggenschip Fuse Metadata Manager.

Kristan Bullett, Joint Managing Director bij Piksel, zegt: “We zijn verheugd dat we door RTL Nederland zijn geselecteerd om te helpen bij het realiseren van zijn nieuwe platformstrategie. Het Piksel Palette is van het begin af aan gebouwd voor bedrijven als RTL Nederland die de behoefte aan flexibiliteit in een steeds competitievere mediaomgeving begrijpen: onze op SaaS-microservices gebaseerde producten zijn ontworpen om gemakkelijk samen te werken. Niet alleen met elkaar, maar ook binnen een breder media-ecosysteem.”

Lees verder op Broadcast Magazine
Archief