Blauw is het nieuwe rood bij SBS6

3 augustus 2018 By André

Blauw is het nieuwe rood bij SBS6

SBS6 heeft vanaf woensdag een nieuw logo. De zender van John de Mol neemt afscheid van de felrode kleur en gebruikt nu een blauwe tint. Volgens insiders is dit de eerste stap naar een volledig nieuwe zendernaam.
De huisstijl van de zender is volledig veranderd. Dat was ook al te zien in bijvoorbeeld de studio van Shownieuws. Daar was de desk eerder donker en de achtergrond ook, maar nu is gekozen voor witte tinten.

Zendermanager René Oosterman vertelt dat de verandering onderdeel is van de “zorgvuldige herpositionering van SBS6”. “Bestaande programma’s worden opgefrist, terwijl nieuwe presentatoren en formats hun intrede doen. Daar hoort ook een nieuwe huisstijl voor de zender als geheel bij”, aldus Oosterman.
Archief