Categorie: Internet streaming

Facebook stort zich op voetbalrechten

Facebook stort zich op voetbalrechten

21 augustus 2018 By André

Facebook heeft de exclusieve uitzendrechten voor bepaalde live wedstrijden van de UEFA Champions League in Spaanstalige landen in Latijns-Amerika. De voetbalovereenkomst geeft Facebook de rechten om elk seizoen 32 live wedstrijden uit te zenden, gedurende drie seizoenen, inclusief de finale en de UEFA Super Cup. De samenwerking start op woensdag met de UEFA Super Cup.

Read More

Piksel in bed met RTL

3 augustus 2018 By André

Als onderdeel van een meerfaseproject werkt Piksel samen met RTL Nederland aan de ontwikkeling van een nieuwe omgeving die alle lineaire en on-demand weergaves op één plaats samenbrengt. De service maakt gebruik van producten uit het Piksel Palette, een set mediadiensten die is gebouwd op een cloud-native architectuur: Digital Showcase, een pakket OTT-back-officeservices en Piksel’s

Read More
Piksel in bed met RTL
Blauw is het nieuwe rood bij SBS6

Blauw is het nieuwe rood bij SBS6

3 augustus 2018 By André

SBS6 heeft vanaf woensdag een nieuw logo. De zender van John de Mol neemt afscheid van de felrode kleur en gebruikt nu een blauwe tint. Volgens insiders is dit de eerste stap naar een volledig nieuwe zendernaam. De huisstijl van de zender is volledig veranderd. Dat was ook al te zien in bijvoorbeeld de studio van Shownieuws.

Read More
Archief